21.12.2011

Huurteinen pakkas aamu.

Tänään tarkoituseni oli mennä Turkuun ennen töitä, mutta herättyäni katsoin ulos ja suunnitelma muutos astui voimaan kun oli niin tavattoman kaunis ilma <3 Siispä pilkoin nakkeja pussiin laitoin ulkoilu vaatteet päälle, otin Geena-mamman sisälle ja lähdin Norin ja Caran kanssa pellolle lenkkeilemään. Ja voi pitkästä aikaa sai säästä TODELLA nauttia. Ei ollut märkää, kylmää, pimeää ja kamalaa. Vaan kuiva, lämmin pikkupakkanen, oli valoisaa ja ihanaa. Koiratkin tuntuivat nauttivan täysin siemauksin lenkistä. Tunnin lenkki tehtiin ja kuvia tuli taas mukavasti otettua ja hyviä tulikin. Sen lisäksi, että lähdin vain nauttimaan ihanasta ilmasta oli tarkoituksena saada myös niin talvisia kuvia koirista, kuin nyt näillä oloilla on mahdollista. Monta onnistunutta istumis ja makaamis kuvaa sain varsinkin Cara tyttönen joka on kuin luotu kameran eteen ja ryhtyy heti poseeraamaan, kun kamera otetaan esille <3 Myös Norpasta ja Carasta sain muutaman loistavan yhteiskuva.

Pelto maisema klo. 12

Cara on taas onnelinen ja vinttikoiravauhdissaan.

Fiksu yksi vuotias.

Lato

Cara poseeraa huurteisella pellolla.

...poseeraus jatkuu...

...ja jatkuu...

Hyvät hajut selvästi.

Norpalla jotain omaa hauskaa.

Kielipitkänä kovaa vauhtia nakin luokse...huomioikaa siis NAKIN luokse.

Duracel pupu

Hauskaa on.

Nättinä...onneksi noi korvakarvat VAAN NÄYTTÄÄ noin lyhkäsiltä.


We home <3

Perusilme

Osaan olla normaalikin.

Normi Norppa

Ollaan kavereita jookos, niin kuin ananas ja kookos. Norppa ja Cara.

Kaksi rakasta <3

Kyllä, olen vinttikoira. Kai huomaat sen?

Rakkauteni veteen <3

Kyllä olen aivan NORMAALI

Kieli

Cara yritti päästä päärooliin.

Niin normaalia JOULUKUUN puolessa välissä.

Kakara(ko)

Olen komea 1v nuoriherra.

Sanoinko kenties aiemmin jo että PERUSILME?

Ja todella, osaan olla myös normaali :D

Komea isolla K:lla

Vauhdin hurmaa

Yks X kaks




Lenkin jälkeen kello olikin sitten jo niin paljon, että piti pakata kimpsut ja kampsut ja startata pakastin (lue Martti-auto) ja lähteä töihin. Siellä sitten yhtä innostuneena kuin aina ennenkin Valo ja Ruska odottivat ulos pääsyä ja riehu hetkeä. Sitten hoidin tallit yms. muut hommat. Hepat sisään ja koristelemaan joulukuusi. Okei joo siis mä laitoin nauhat ja avustin kynttilöissä ja ihana pikkuveljeni (4v) koristeli loput eli toisin sanoen ehkä about 10 koristetta/oksa. Kuusen tultua valmiiksi iski joulukuuseen pieni punainen ja vaarallinen puuma (=Hugo kissamme). Nyt laskemme vain kertoja kuinka monta kertaa saamme koristella joulukuusen uudelleen. On se kiva kuitenkin, että lapsilla on hauskaa <3 Kuusi on onneksi köytetty kattoon kiinni, että ei Hugon pitäisi sitä saada ainakaan kaadettua :D Sen jälkeen ilta onkin vietetty tämän mysteerrisen kehon valtaajan (=tietokone) seurassa ja pohdiskeltu millä saisin lisättyä blogin alkuun kappaleen juuri niin kuin minä haluan, mutta tuloksetta ja siispä koska siinä en onnistu niin tässä korvaava versio. Minun ollessa tietokoneella joulupukin apulaisemme paketoi paketteja ja apuna siinä oli mustavalkoinen puuma (=Hemmo kissamme) eli pakettejen nauhoja koristaa jälleen perinteisesti Hemmon hampaanjäljet :D No ainakin ovat yksilölliset.

Huomenna taas työpäivä (katsoo kelloa), tai no siis tänään. En nyt kuitenkaan ryhdy korjaamaan koko tekstiä :D Töiden jälkeen ajattelin, että koittaisin ethtiä Issun ratsastamaan. Sieltä sitten suuntaus Tarjoustaloon, Doghouseen (ehkä) ja mummoni luokse. Huomenna pitäisi myös tehdä tilaus ja ilmottautua Tammimätsäriin, jos menis pitkästä aikaan katsastamaan mikä on tuo Caran menestys taival siellä.

Tänään täällä Nousiaisten Sunin-korvessa n. 2km päässä meistä, naapurimme teki varman susi-havainnon. Tepastelemassa erään talon pihalla jäätyän ensin miltei heidän auton alle. Ei siis hirveästi ole illalla houkuttanut tuo ulkoilu :/ No ei auta muu kuin toivoa, että nuo jotkut taulapäät ketkä antavat kaatolupia tulevat järkiinsä ennen, kuin joku ihmishenki joutuu uhriksi.

Ei tässä nyt tämän enempää. Seuraava postaus luvassa viimeistään joulun jälkeen. Se postaus tuleekin olemaan hieman erilaisempi eikä läheskään eläinpainotteinen sillä serkkuni lähti joulukuun alussa Englantiin ja on siellä puoli vuotta siispä myös joulun ja koska hän ei voi itse jouluumme liittyä. Saa hän olla joulun vietossamme mukana mm. kuvien muodossa ja koko joulun kirjailtua mustaa valkoisella.

LOPPUKEVENNYS!

Näin meillä. Mites teillä?

Normaalia toope asentoa :D



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti