3.12.2011

Elämää koirapäiväkodissa.

Maanantaina aloitin työharjoittelun Doghose, koirapäiväkodissa. Kivaa on ollut ja Carakin on ollut mukana maanantaina, tiistaina ja perjantaina. Maanantaina Cara sai olla yksin omassa häkissä, mutta pääsi lenkille Rhodesian Ridgebackin kanssa. Tiistaina oli samassa häkissä labradorin ja beaglen kanssa ja sai kakarat rauhoittumaan. Keskiviikon ja torstain olinkin sitten ilman Caraa, mutta perjantaina taas Cara mukana ja sai taas olla yksin omassa rauhassa, mutta pääsi lenkille russelin kanssa.

Cara omassa "huoneessaan".

Cara ja Caran kettu omassa "huoneessa".



Carasta tuli malli. Ja esitteli pomppa takkia.    


Tämä viikon on ollut mukava ja ensiviikosta luvassa vähän hiljaisempi ja mahdollisesti Cara pääsee joka päivä mukaan. Tiistaina tietenkin on vapaa, kun on itsenäisyyspäivä. Joten silloin mahdollisesti Caran ja Norpan kanssa taas pellolle lenkille. Sen näkee sitten.
 
Hemmon laihdutus kuuri on edennyt jo ihan mukavasti ja ehkä se kohta alkaa taas näyttää kissalta, eikä isolta vyöryvältä karvapallolta. Liikakiloista huolimatta ei Hemmon tyytyväisyydessä ja yleisessä voinnissa ja terveydessä ole ollut mitään muutoksia ja hyvä niin. Paino lähdettiin pudottamaan ihan sen vuoksi että näitä ongelmia ei tulisikaan, herralla ikää kuitenkin jo se 10 vuotta niin eivät ne nivelet enää ole nuoruuden terässä.
Hugo kasvaa ja villiintyy kovaa vauhtia. Norin kanssa taas eilen pitivät painiottelun. Nyt riehumiseen pitää tosin jo puuttua, koska Norpasta tullut niin raju että alkaa Hugo jäämään alakynteen.
Hillan lihotuskuuri taas ei ota onnistuakseen, neiti tuntuu ajattelevan turhan paljon linjojaan. Juuri kun oli päästy hyvään nousuun, tuli takapakkia ja saadaan miltei aloittaa alkupisteestä. Ehkä se tästä vielä joskus lihoaa.






Norppa se aivoton "pieni"  sakemanni kakara. Ei se tunnu aikuistuvan yhtään vaikka vajaan 20 päivän päästä äijä täyttää jo vuoden. Uskoo ken haluaa!


Luntakin voisi jo pikkuhiljaa alkaa tulemaan niin pääsis taas ahkiota vedättää koirilla ja pääsis pellolle hiihtämään koirien kanssa :D Ei tässä varmaan nyt muuta tällä kertaa.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti