29.10.2011

Kissan päivät

Olen työharjoittelussa Zoojatar eläinkaupassa ja siellä oli sitten aktivointi peli kissoille, mitä olen suunnitellut hankkivani jo aika pitkään ja niinhän siinä sitten kävi että se tarttui mukaan työpäivän päätteeksi torstaina. Eilen sitten menin iskälle ja laitoin pelin kissoille valmiiksi ja lättäsin lattialle ja siithän se riemu irtosi, sen kimpussa kissat olivatkin sitten loppuäivän. Nyt niillä on sitte uusi ruokakuppi. JOPA vanha vähä älyinen Hemmo pappa oli innoissaan pelista ja käytti sitä miltei ahkerimmin! Nyt muutamat kuvat kissojen leikkihetkistä.
Hugo kaivelee purkista nannoja, ja kahmaisikin aina "kourallisen" kerralla.

Hugo maistelee mitä sieltä purkista oikein löytyikään.

Hyvää oli.
Hemmo-pappakin yrittää miettiä, että miten hemmetissä sitä ruokaa oikein saa.

Hemmo alkoi jo vähän oivaltaa, mutta ei se yhtään nappulaa sieltä silti saanut ja joutui tyytymään vain tassun nuolemiseen.
Hillakin tuli kokeilemaan.
Tähän hellyyttävään hetkeen päätyi Hugon ruokailu.
Tänään tuli käytyä Caran kanssa taas vaihteeksi mätsärissä, jotka olivat Kaarinan koirakeskuksessa. Tuloksena oli PUN-2. Siitä oma postaus täällä

Tähän nyt kuitenkin päättyi tämän kertainen päivitys. Huomenna menen taas talille töihin joten mahdollisesti vähän siitä jotain, Geenakin pääsee mukaan leikkimään Ruska koiran kanssa.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti