20.12.2011

Talleilua talleilun perään :D




Viime perjantaina oli viimeinen päivä työharjoittelua Doghousessa. Nyt olen tämän viikon töissä hevostallilla, jossa olen ollut työharjoittelussa. Siellä Geena saa olla mukana ja pitää hauskaa Ruska ja Valo koirien kanssa.
Geena-mamma kyläilemässä Doghousessa.

Lauantaina ja sunnuntaina olin ratsastamassa Issun PIITKÄSTÄ PIITKSTÄ aikaa. Lauantaina kun olisi ollut naapurimme Alettakin mukana, joka olisi voinut kuvata Issun ja minun menoa, mutta yllätys yllätys joku hajamielinen professori oli jättänyt kameran päälle ja siitä oli sitten akku loppu ja tajuttiin se vasta lenkillä. Muuten olisin voinut pistää lataukseen siksi aikaa kun laitoin Issukkaa kuntoon. No mutta aina ei mene niin kuin suunnittelee. Menin Issun kanssa ensin tielle kävelemään ja vähän ravailua ja laukkailua. Sitten vielä hetkiseksi pellolle köpöttelemään ja pyörimään ja vääntämään vähän, ettei ihan laiskotteluksi jää koko ratsastus, ja Issukin joutui jotain töitä edes tekemään.
Sunnuntaina sitten oli kamera ladattu ja korttikin kamerassa, joten sain muutaman ihanan kuvan napattua tamma-mammasta.
Sunnuntaina olin siis myös ratsastamassa pienen tamma-mamman. Silloin sää ei VÄHÄÄKÄÄN suosinut meitä, mutta kun lenkille olin päättänyt lähteä niin lenkille myös lähdin. Pelolla tehtiin puolisen tuntia töitä käveltiin munavakan kautta takaisin talliin ja oltiin läpimärkiä kumpainenkin. Mutta ratsastus on hauskaa melkein säällä kuin säällä...ei nyt paukku pakkasilla, kun on vaikea keksiä riittävästi vaatteita päälle. Niitä paukku pakkasia ei tänä "talvena" tosin ole näkynyt, että ei sen puoleen. Tallilla sitten mammalle loimi päälle ja vähän nameja ja sitten takaisin boxiinsa. Muutama kuva Issusta VIHDOIN.

ENNEN LENKKIÄ...

Ihana Issu <3

Kieleni on leluni :D

LENKIN JÄLKEEN...
Märkä mamma <3

<3
Torstaina olisi jälleen tieni tarkoitus kulkea luokse Issun. Tässä taisi olla tämän kertainen postaus talleilua jatkuu töiden merkeissä vielä perjantaihin asti ja sitten onkin pari viikkoa lomaa.


Tuli sitten tehtyä muumi-pipari talo pienennetyssä koossa :D Lopputuloksena poltettu sormi.
 HYVÄÄ JOULUN ODOTUSTA KAIKILLE, JOS KELLÄÄN JOULUFIILIS TÄSSÄ SYNKÄSSÄ MÄRÄSSÄ SÄÄSSÄ TULEE. MUTTA TOTUUS KUN KUITENKIN ON SE ETTÄ JOULUUN ON ENÄÄ NELJÄ YÖTÄ. VALKEAA JOULUA EMME TUSKIN SAA, MUTTA JOS PIPARIN TUOKSUISEN EDES.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti