9.10.2013

Mätsäreitä ja lenkkeilyä :DHerranen aika miten mä olenkaan ryhtynyt aktiiviseksi bloggaajaksi !! Tämä postaus sisältää lähinnä vain mätsäri kuulumisia :D

28.9. Oltiin TVK:n mätsärissä, jossa oli myös makkarajuoksu. 
Sara oli PUN-2 ja "vinttikoirien"-3.
Halti sai punaisen nauhan, mutta ei sitten sijoittunut enää. Ei kyllä missään kohtaan esiintynyt edes tuon punaisen nauhan arvoisesti :/ Esiintymistä pitää kovasti treenata sillä Lahden näyttely ja Helsingin näyttelyt ovat kovaa vauhtia tulossa, joten olisi kiva ettei niistä tulisi aivan turhia keikkoja.

Makkarajuoksuissa oli ensin Saran vuoro. Sara meni konevieheellä lyhyen matkan, alussa lähti taas ensimmäiset 100m kuin tykinkuulasta rakettina, mutta sitten alkoi taas olla sellaista sunnuntai juoksia tyyliä, juoksi kuitenkin loppuun asti ja tuli mamin luokse. TOSIN ensimmäistä kertaa yritti juosta ohi, mitä mun helposti radalta kiinni otettavalle koiralle on tapahtumassa !!
Halti juoksi käsivieheen perässä vain etu suoran, neiti oli ensimmäistä kertaa radalla ja sen näköistä se menokin oli !! Ei tajunnut alkuun yhtään että sen teko pupun perään ois pitänyt lähteä, mutta kun vähän matkaa juostiin yhdessä niin sitten se lähti vauhtiin omaan huomoristiseen tyyliinsä ;)
5.10. oli mätsäri Paimiossa Ammattikoulu Liviassa.
Siellä Sara pääsikin kehään nuoren handler luopauksen kanssa kehään :D Nea oli Saran kanssa ensin Lapsi & koira kehässä sijoittuen 11 koirakosta 1. !! Huikeaa, Sara käyttäyti oikein mallikkaasti ja Nea esitti Saran hienosti!! Lisäksi Nea oli Saran kanssa myös isojen aikuisten kehässä sijoituksella PUN-2 !! Ja Neahan esitti siis ensimmäistä kertaa Saraa !!

Halti taas sähläsi omaan tuttuun tapaansa, saaden kyllä punaisen nauhan ja pääsi se sentään kuuden parhaan joukkoon mutta se siitä sitten :D

Kaverin BC Kito oli hinosti SIN-1 ja BIS-1 !!!!

Saraa ja Neaa ei pikku rotat häiritse ;)

Lapsi & koira sij. 1. !! 

Missä on korvat ??


Hienosti se seisoo !! Halti 11kk !! 


Kito BC: SIN-1 !!

Sara ja Nea pistivät parastaan vielä isojen kehässä !! PUN-2 !!


Ja Kiton vaatimaton BIS-1 !! ONNEA Kito ja Lissu !!
 Semmoista mätsäri menestystä tällä kertaa :D

Eilen oltiin kentällä treenailemassa omalla kootulla porukalla: Laura ja Tarto (briardi), Katja ja Nana & Nila (suomenlapinkoirat), Elli ja Vinde (lk saksanseisoja) ja minä ja Halti.

Alotettiin ryhmä paikkiksesta joka meni meidän osalta aivan päin persettä eihän tuo muka melkein koe valmis kakara pysynyt paikalla lainkaan aina piti lähteä hiipimään perään (mamma kiehumispisteessä ja taisin jopa kiehua yli !!) Halti on vissiin unohtanut tauon aikana lähes kaikki TOKO:n alkeetkin. Mikään ei vaan tuntunut menevän putkeen tai sitten se on vaan se kun olikin PITKÄSTÄ AIKAA häiriö treeniä ja sehän oli kakaralle liikaa, sitä siis LISÄÄ ja PALJON !! Sai hävetä silmät päästään. Seuraaminen oli ehkä ainoa mikä toimi.

Loppuun vielä lenkki kevennys !! Elli kävi tänään laumansa kanssa meillä ja käytiin matkallisesti ei niin pitkällä lenkillä, mutta ajallisesti oli melko pitkä. Ja muutenkin kovin raskas lenkki, koirat oli aivan uuvuksissa !! Meillä oli siis mukana Sara, Halti, Nori, Vinde, Alisa ja Rontti :D Halti väsähti jo ihan siitä kun joutu pinkomaan seisojien ja vinttikirien perässä. Halti ei varmaan ole ikinä ollut noin väsynyt!! Voi raasua ei oo helppoa olla hidas, iso ja kömpelö :D  Rontille tuotti vaikeuksia ojien ylitykset ja vaikea kulkuinen maasto :D Norin uuvutti ihan vaan se että ylipäätään pääsi lenkille :D Ja Alisa, Vinde ja Sarakin ehkä väsähti.


Kaksi puuttuu :D 


Aliisa <3 Rontti ja Halti :D Vindeee !! 

Norii ;) 

Halti ja perintö panta. <3 <3 GEENA <3 <3 

Rontti joutu luopumaan puvusta, kun ojan ylitys ei menny ihan suunnitelmien mukaan ;) 

Nori ja Ronde moikkaa, kesken lenkin ;) ehkä se ois voinu vaihtua toiseks koiraks kun sen takki otettin pois. Kuka tietää ?
Susiko ?!? Ei kyllä se ihan Halti on <3 


Kyllä se Ronttikin niistä esteistä suriutuu :D 


 Siinä kaikki tällä kertaa !! Toivottavasti taas tulee pian jotain päivitettävää :D ZAU !!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti