19.10.2012

KissalapsiaTämäkin on taas jokseenkin myöhässä tämä päivitys mutta ajattelimpa nyt tästäkin kirjottaa. Hilla se sitten oli päättänyt toimia Hugon kanssa ja tämän toiminnan seurauksena Hilla synnytti 24.6.-12 neljä suloista pientä kissanpentua. Kolme naarasta ja yksi kolli.

Hillan ja pentujen asumus.

Lapset n.1vrk
Tuore neljän lapsen äiti.

Pentuja syntyi kaksi kilpikonnatiikeri harlekiinia, yksi kilpikonnatiikeri valkoinen ja yksi ruskeatäplikäs valkoinen. Toinen kilpikonnatiikeri harlekiineistä kuoli 25-26.6. välisenä yönä.
Kaikkien pentujen silmät oli auennut 3.7. Itse lähdin 2.7. Isokarille joten olin 4vk poissa pentujen elämän alusta, mutta kestin tämän kun saari oli niin mahtava paikka ja toisaalta menetin sen ajan kun pennut eivät olleet niin liikkuvaisia. Ja kun sitten tulin saaresta takaisin olivat pienet jo melko eäväisiä ja sai heti ruveta laajentamaan elinaluetta :D


Sukua: tädit, sedät ja isoäiti <3

Pennelit pääsivät ulos ekaa kertaa n. 5vk ikäisinä. Eivätkä siis vapaana juoksentelmaan, vaan iskän kanssa ulkotarhaan. Tuolloin näkivät sitten ekaa kertaa iskänkin.

Ekaa kertaa tutustumassa ulkoilmaan ja ensitapaaminen isin kanssa <3

Vähän lisää ulkoiluja

Lepohetki

Leikkihetki

Ensimmäinen madotus oli 8.7. ja siitä sitten 2vk välein aina luovutukseen asti. Ja 14.9. rokotuksilla ja "ell. tarkistuksella" käytiin Paimiossa Livian klinikalla, se tuttu, turvallinena ja halpa. Samana iltana myös Helmi-Orvokki lähti uuteen kotiin kohti uusia seikkailuja :D


Helmi-Orvokki

Heluna

Hubert

Helmin omistaja toi kaikille omat hiiret käydessään <3 kuinka suloista <3

Siskokset kuin ilvekset. Heluna ja Helmi <3
Helmi-Orvokki
Helunan ja Hubben paini ottelu.

Lasten lounashetki, Hubbe ei taida olla ruoka-aikana kotona :D

Molemmat Helmi-Orvokki ja Heluna ovat sopeutuneet hyvin uusiin pereheisiinsä. Täällä kotona on jo vähän rauha maassa kun ei kolmea kakaraa riehumassa hullun lailla, vaikka silti onkin KOVA ikävä niin Helmiä kuin Helunaakin. Ikävää helpottaa se, että ovat hyvissä huolehtivissa käsissä. Joissa niitä rakastetaan, eikä kohdella kaltoin ja se jos mikä on ihana tietää. Hubertista ei ole yhtään huomannut että sitä haittaisi siskojen pois lähtö. Hilla-äit etsiskeli alkuun vähän lapsia mutta sekään ei kauaa kestänyt. Ja eihän kumpikaan jäänyt yksin kun toistensa lisäksi heillä on Hugo ja Hemmo.


Helmi muutti uuteen kotiin 14.9.

Heluna muuti uuteen kotiin 23.9. 
Siinä lyhyt tarina neljän pienen syntymästä ja kolmen pienen taipaleesta luovutukseen asti, ehkä tulevaisuudessa vielä kuulemme heistä lisää ellei musita niin ainakin Hubertuksesta <3 Äitin oma pikku ilves <3 Loppuun vielä leikkihetki video, pennut 7vk.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti