15.11.2011

10-kerho

Tänään rakas Hemmo-pappa liittyi 10-kerhoon. Ei ikinä uskoisi että papparainen täyttää tänään jo 10 vuotta, niin hyvin pysyy noitten junioreiden vauhdissa liikakiloista huolimatta.
Hemmo-pappa 10 v haaveilee namista.
Rakastavaiset Hilla 1,5v ja Hemmo 10v
Hemmo koittaa tavoitella namia.




Sunnuntaina oli isänpäivä samoin kuin Ronja kissan vauvojen Wilsonin, Hillevin ja Hallan 2v syntypäivä. Halla oli meidän pikku-tyttömme, joka sai elää hyvän mutta aivan liian lyhyen elämän. Halla päästettiin ikiuneen ollessaan puoli vuotias eli ehti asumaan meillä vain 3kk. Halla oli ulkona ja ulkoillessaan oli ilmeisesti käynyt varastossa kiipeilemässä ja jättänyt jalkansa jonnekkin ja jalasta oli mennyt molemmat luut kinnernivelen alapuolelta poikki. Lähdime illalla viemään pikkuista petvettiin päivystävälle. Jalka kuvattiin ja ell. totesi että leikkaus on vaihtoehto, mutta takeita parantumisesta ole ja toipuminen vie paljon aikaa.Tästä syystä päätimme että päästämme pienen paremaan paikkaan jossa voi elää kivuttomana, koska suoraan sanottuna toivoa toiumisesta ei ollut.
Hallan veli Wilson pentuna ja Hillevi voivat hyvin ja elävät onnellista ja hyvää elämää. Hillevi jäi äitinsä Ronjan luo naapuriimme ja Wilson muuttii pöytyälle tuttumme luo, samaan kotiin jossa asui Geenan jo edesmennyt sisko Gia.
Lapset "kasvattajan" luona. Vas. Halla, Hillevi ja Wilsson. 

Halla 11vk

Halla 12vk eka ilta kotona.

Hallan hauta kesällä.

Hallan hauta talvella.

Tässä tämän kerran postaus ja kuvallinenkin tällä kertaa.

Onnittelut vielä Wilssonille ja Hilleville. Hallan haudalle kynttilä viety, kun ei muutoin voi enää synttäreitä viettää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti